2021-12-01 15:46:48

OSKAR ZNANJA

Oskari znanja zlatnim olimpijkama

Oskar znanja, najveću nagradu u obrazovanju, dobile su učenice naše škole, zlatne olimpijke i državne pobjednice ovogodišnje vjeronaučne olimpijade Laura Leutar, Ana Vuković, Paola Jakešević i Eva Bogadi pod vodstvom mentora vjeroučitelja Ilije Nikolića. U četvrtak, 25. studenoga, Oskare znanja u svom uredu uručila im je naša ravnateljica Danijela Adžijević koja je ponovno čestitala našim marljivim učenicima i njihovom mentoru rekavši da je na njih jako ponosna. Oskar znanja nagrada je koja se dodjeljuje svake godine. Dobivaju je učenici koji su osvojili prva mjesta na državnim natjecanjima u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, odnosno svi oni koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima i olimpijadama.

LAURA LEUTAR: Drago mi je da smo kroz vjeronaučnu olimpijadu stekli nova prijateljstva i životno iskustvo. Nadam se da smo na taj način privukli i ostalu djecu naše škole.

ANA VUKOVIĆ: Puno mi znači ovakva nagrada i zbog ostalih cura u ekipi. Stvarno smo se dosta trudili da bismo osvojili 1. mjesto u državi.

PAOLA JAKEŠEVIĆ: Dobro se osjećam jer se sav naš trud isplatio.

EVA BOGADI: Želim zahvaliti svima koji su nam pomogli u učenju, jako sam sretna jer vidim da se naš trud isplatio.

VJEROUČITELJ ILIJA NIKOLIĆ: Olimpijke su bile jako marljive i kroz šest mjeseci, napornog, ali radosnog rada proučavali smo uvijek zanimljivu temu BIBLIJA – PISANA BOŽJA RIJEČ. 

 

Ilija Nikolić, profesor

 


Osnovna škola Antuna Augustinčića Zaprešić