2021-05-03 08:47:51

PONEDJELJAK – Upoznaj nas!

Dragi naši učenici, sadašnji i bivši, roditelji, djelatnici te svi ostali koji se osjećate povezani s Osnovnom školom Antuna Augustinčića!

Augustinčići vas pozivaju da zajedno s nama proslavite naš 167. rođendan!

Svake godine početkom svibnja obilježavamo Dan škole: igrom, sportom, pjesmom, plesom i druženjem. Međutim, 2020. i 2021. drugačije su godine. Naučili smo što je fizička distanca, kako nositi maskice i kako se družiti u „mjehurićima“. Nije uvijek bilo lako, ali sportski smo prihvatili sve izazove. Djeca su djeca – njihov smijeh i optimizam teško je utišati.

Zato što smo svjesni vrijednosti zdravlja, važnosti sporta i zato što se veselimo našoj novoj dvorani tema ovogodišnjeg Dana škole su Sport i zdravlje. Naši učenici i učitelji tjednima su istraživali, vježbali, crtali, plesali i bili kreativni. Nadamo se da ćete kroz njihove radove bolje upoznati našu školu.

Budite s nama na našem školskom webu i na Facebook stranici: svaki dan donosit ćemo vam djelić atmosfere iz naših učionica i s naših igrališta.

Danas ćemo saznati zašto su sport i ples važni za zdravo tijelo, vole li naši učenici Tjelesnu i zdravstvenu kulturu, što znaju o Olimpijskim igrama te kako razlikovati judo i taekwondo. A naučit ćemo i kako se loptati online.

3 -2 -1…krećemo!

 

Pogledajte prezentacije 4.d i 7.a razreda (priloženi dokumenti, izaberite "opširnije" na dnu vijesti)

Vječni olimpijski plamen, 4d

Olimpijska zastava, 4.d

Olimpijske igre, 4.d

Paraolimpijske igre, 4.d

Razlika između juda i taekwondoa, 7.a

 

Sport i zdravlje, TZK   

 

Loptanje u doba korone, 7.E 

 

Online zagrijavanje, 5.B   

 

Plesom kroz život za zdrav duh i zdravo tijelo, 2.B  

 

Volimo TZK, 3.A  

 

4.c voli sport, 4.C 

 

Zdravo tijelo 1.B 

 

 


Osnovna škola Antuna Augustinčića Zaprešić