2020-12-30 17:07:38

POSLJEDICE POTRESA

Dragi učenici i roditelji!heart

Vjerujemo da ste se preplašili i rastužili kad  ste čuli da je naša škola u potresu pretrpjela štetu, posebno ako ste vidjeli fotografije prostorija. Srećom, zgrada je u vrijeme potresa bila gotovo prazna tako da nitko nije ozlijeđen. Traju školski praznici, a zbog epidemiološke situacije smanjen je i broj prisutnih zaposlenika.  

Obavještavamo vas da su danas predstavnici Grada Zaprešića (gradonačelnik Željko Turk, zamjenici gradonačelnika Alan Labus i Damir Benčević te savjetnik za graditeljstvo Krešimir Petric) obišli školsku zgradu. Iako je još teško govoriti o konačnim preciznim podacima, utvrđena su oštećenja koja je potrebno sanirati. Plan popravka štete već je u izradi te se u ponedjeljak, 4. siječnja 2021. počinje s radovima.  Nakon toga znat ćemo i točnije odgovore na pitanja o mogućnostima održavanja nastave o čemu ćemo vas izvijestiti na vrijeme.

Naša je škola u svojoj povijesti proživjela mnoge nepogode i organizacijske poteškoće. Imamo povjerenje u suradnju s gradskom upravom te podršku naših učenika i roditelja. Osim toga, imamo i naš školski kolektiv:  augustinčići su uvijek bili tu za svoje učenike, ali i jedni za druge.

Vjerujemo da ćemo svi zajedno prebroditi ovaj izazov!

Čuvajte se!heartheartheart

Danijela Adžijević, ravnateljica


Osnovna škola Antuna Augustinčića Zaprešić